keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Aurinkoa ja tuulta

On ollut aurinkoista ja lämmintä. Jopa hieman liian lämmintä ja tyyntä - pläkää purjehdustermein :) On lilluttu ja ihmetelty veden liplatusta veneen kyljissä. Muutaman kerran kun pläkässä on istuttu kyllästymiseen asti, on laitettu moottorikin päälle ja huristeltu sillä jonkin matkaa.

Radiokin saatiin hajoamaan. Kaiuttimista kuului ulinaa ja hetken päästä "poks" - radiosta katosi ajoaine eli savu ja sen jälkeen sitä ei ole edes yritetty käyttää. Tämä todennäköisesti johtui ylijännitteestä jota moottorissa ollut laturi syötti radiolle. Kun lataus lopetettiin, alkoivat ongelmat melkein heti.

Vesillä on oltu joka päivä, usein aamupäivästä pitkälle iltaan. Vesi on lämmintä uida ja venekin tuntuu riittävän tilavalta ja vakaalta. Olemme oikein tyytyväisiä hankintaamme. Ainoa miinuspuoli on tuulen puute - sitä saisi olla enemmän :) No, tuleepahan tutustuttua rauhallisempaankin menoon. Tosin eilen saimme mentyä pitkän matkan yli viiden solmun vauhtia. Ilmeisesti veneen runkonopeus on kuuden solmun kieppeillä, joten saamme syystäkin olla tyytyväisiä :) Vauhti tuntui oikein sopivalta, vene ei kallistelllut liikaa ja hallinta pysyi suhteellisen helposti omissa käsissä.

Tuulta odotellessa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu